Ficat de gâscă cu mere caramel - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Ficat de gâscă cu mere caramel

Ficat de gâscă cu mere caramel

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g ficat de gisca, 4 mere mari, 50 g zahar, 50 g unt, 50 ml coniac.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spalati si curatati ficatul de nervuri. Taiati-l in felii groase de aprox. 3-4 cm.
Spalati merele si curatati-le de cotor cu un dispozitiv special, astfel incat fructul sa ramana intreg. Taiati apoi in rondele.
Prajiti ficatul intr-o tigaie, fara adaos de ulei, deoarece ficatul de gisca este foarte gras. Turnati coniacul peste ficat si apoi flambati. Dati deoparte.
Intr-o alta tigaie, topiti untul si adaugati zaharul, amestecand pana la dizolvare. Prajiti feliile de mar in untul cu zahar, pana se caramelizeaza.
Pentru a servi, puneti pe farfurie cateva felii de ficat si 4-5 felii de mere. Turnati deasupra putina zeama ramasa de la prajirea ficatului.
3.890 vizualizări
582 tipăriri
9 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
17. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
21. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
22. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
23. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
24. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume)
25. Salată de mere şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
26. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
27. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
29. Salată de varză roşie cu mere (Salate > Salate de legume)
30. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.