Dovlecei pane (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Dovlecei pane (II)

Dovlecei pane (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 dovlecei (600 g), 150 g telemea, 2 oua, o lingura faina, sare, piper, o legatura marar, ulei pentru prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja si se taie felii ceva mai groase.
Telemeaua, data pe razatoarea mare, se amesteca cu ouale, faina si mararul tocat marunt, se sareaza si se pipereaza.
Se incinge uleiul si se calesc putin feliile de dovlecel, mai intai pe-o parte, apoi pe cealalta.
Se scot, se scutura de ulei, apoi se tavalesc prin amestecul de telemea si marar, si se pun din nou in tigaie pana ce se rumenesc bine.
1.951 vizualizări
394 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
23. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de dovlecei cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.