Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Dovlecei pane (II)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 dovlecei (600 g), 150 g telemea, 2 oua, o lingura faina, sare, piper, o legatura marar, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja si se taie felii ceva mai groase.
Telemeaua, data pe razatoarea mare, se amesteca cu ouale, faina si mararul tocat marunt, se sareaza si se pipereaza.
Se incinge uleiul si se calesc putin feliile de dovlecel, mai intai pe-o parte, apoi pe cealalta.
Se scot, se scutura de ulei, apoi se tavalesc prin amestecul de telemea si marar, si se pun din nou in tigaie pana ce se rumenesc bine.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.