Crochete de caşcaval cu sos - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Crochete de caşcaval cu sos

Crochete de caşcaval cu sos

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg cascaval, 2-3 linguri faina, 2 oua, pesmet, brinza, ulei.
Sosul alb: 1/2 lingura unt, 1 lingura faina, 2 cesti zeama de carne, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie cascavalul in cuburi mici. Se face un sos alb ceva mai gros din unt, faina si se stinge cu cele 2 cesti de zeama de carne. Cantitatea de sos trebuie potrivita atit cit sa lege brinza, nu mai mult, caci altfel crochetele devin cleioase, fara fragezime. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu brinza. Se fac crochete, care se dau prin faina, ouale batute si pesmet. Se rumenesc in ulei incins.
4.429 vizualizări
846 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
10. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
15. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
22. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.