Cottage pie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Cottage pie

Cottage pie

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Piure-ul de cartofi: 1,5 kg cartofi , 150-200 ml lapte, 1 ou, 1 lingura unt, patrunjel tocat, 200 g masline verzi taiate marunt, 3 catei de usturoi rasi, sare, piper.
Umplutura: 500 g carne tocata, 3 morcovi, 2 cepe, 0,5 lingura cimbru, 300 g rosii tocate, 2 linguri pasta de rosii, sare, piper.
Gratinare: 400 g brinza de capra.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Piure-ul de cartofi: Cartofii se curata si se fierb. Se scurge apa. Se adauga laptele si se smesteca cu mixerul. Se adauga oul si untul. Se amesteca cu mixerul. Se adauga patrunjelul, maslinele si usturoiul. Sare, piper. Se da la o parte.
Amestecul de carne tocata: Se pune cuptorul la 200 grade C. Se curata morcovii si ceapa. Se taie morcovii feliute si se toaca ceapa. Se rumenesc morcovii, ceapa, carnea, cimbrul. Se adauga rosiile tocate si pasta de rosii. Se fierbe circa 30 min. Sare, piper. Se pune amestecul de carne tocata intr-o forma, se pune piuré-ul deasupra. La urma se pune brinza de oaie taiata felii. Se da la cuptor 20 - 25 minute.
Se pune cuptorul pe grill ultimele 10 minute sa se obtina o culoare aurie.
9.653 vizualizări
985 tipăriri
10 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
6. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Sepie cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Lapte de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
14. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
18. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Piept de gâscă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
25. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Paella clasică (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
30. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.