Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cottage pie
Rețetă tradițională din Irlanda

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Piure-ul de cartofi: 1,5 kg cartofi , 150-200 ml lapte, 1 ou, 1 lingura unt, patrunjel tocat, 200 g masline verzi taiate marunt, 3 catei de usturoi rasi, sare, piper.
Umplutura: 500 g carne tocata, 3 morcovi, 2 cepe, 0,5 lingura cimbru, 300 g rosii tocate, 2 linguri pasta de rosii, sare, piper.
Gratinare: 400 g brinza de capra.

Mod de preparare: Piure-ul de cartofi: Cartofii se curata si se fierb. Se scurge apa. Se adauga laptele si se smesteca cu mixerul. Se adauga oul si untul. Se amesteca cu mixerul. Se adauga patrunjelul, maslinele si usturoiul. Sare, piper. Se da la o parte.
Amestecul de carne tocata: Se pune cuptorul la 200 grade C. Se curata morcovii si ceapa. Se taie morcovii feliute si se toaca ceapa. Se rumenesc morcovii, ceapa, carnea, cimbrul. Se adauga rosiile tocate si pasta de rosii. Se fierbe circa 30 min. Sare, piper. Se pune amestecul de carne tocata intr-o forma, se pune piuré-ul deasupra. La urma se pune brinza de oaie taiata felii. Se da la cuptor 20 - 25 minute.
Se pune cuptorul pe grill ultimele 10 minute sa se obtina o culoare aurie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.