Piept de pui pane cu pere - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Piept de pui pane cu pere

Piept de pui pane cu pere

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingurita praf de curry, 1/4 lingurita ghimbir ras, 1/4 lingurita scortisoara pisata, sare, piper, 3 linguri pesmet, 50 g felii de migdale, 4 piepti mari de pui sau de curcan taiati felii groase (circa 800 g), 1 ou, 2 linguri ulei, 2 pere, 1 lingura amidon (sau zeamil), 150 ml zeama concentrata de carne de pasare (Knorr + apa), 3 linguri smantana (frisca nebatuta), 1 lingura capere (din conserva), 1 lingurita zeama de lamaie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca praful de curry cu ghimbirul, scortisoara, sarea, piperul, pesmetul si migdalele taiate. Se spala bucatile de carne, se zvanta, se dau mai intai prin oul batut usor si pe urma prin amestecul de pesmet si condimente si se prajesc circa 8 minute pe fiecare parte in uleiul incins. Se scot din tigaie si se lasa sa se raceasca.
Perele curatate de coaja si seminte se fierb circa 3 minute - cu capac - in putina apa clocotita. Se amesteca uleiul ramas in tigaie cu amidonul, se adauga zeama de carne, se lasa sa dea in clocot si se incorporeaza smantana, caperele, zeama de lamaie, sarea si piperul.
Se taie fiecare jumatate de para felii, se aranjeaza pe 4 farfurii impreuna cu snitelele si sosul si se servesc cu piure de cartofi si salata creata cu capere si marar verde.
3.715 vizualizări
903 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.