Caş cu ouă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Caş cu ouă

Caş cu ouă

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati cas de 100 g, 3 oua, o lingurita unt, 1 pahar smintina, o lingura faina, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Bucatile de cas se asaza intr-un vas rezistent la caldura uns bine cu unt. Peste feliile de cas se toarna ouale batute bine cu furculita, sarea necesara si smintina amestecata cu faina. Se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.
2.895 vizualizări
531 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.