Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 4 persoane: o ceapa, 140 g carne de porc (taiata in bucati subtiri), 1 morcov (taiat in jumatati de rondele de aprox. 1cm grosime), 2 cartofi de marime potrivita (curatati de coaja si taiati in patru), 1 lingurita praf ghimbir, 1 lingura ulei vegetal, 2 linguri zahar, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sake(sau vin alb), 240 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste), 3 linguri mazare fiarta.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc, morcovul, cartofii pentru 3-4 min. Separat, praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul. Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.
Se serveste fierbinte, in castronele.
10.845 vizualizări
1.110 tipăriri
14 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.