Borş cu varză şi conopidă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş cu varză şi conopidă

Borş cu varză şi conopidă

Timp de preparare: 1 h 5 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2-3 frunze de varză, 2-3 bucheţele de conopidă, 2 cartofi, 2 morcovi, 1 dovlecel, 1 rădăcină de pătrunjel, 2 ardei graşi, 2-3 roşii, 2 cepe, 1 fir de praz, 100 ml ulei, 2 ouă, 2-3 linguri smântână, 1/2 l borş, 1 legătură leuştean, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cureţi toate legumele, tai mărunt ceapa, morcovii, prazul şi rădăcina de pătrunjel şi le înăbuşi în ulei. Adaugi apoi pe rând cartofii şi dovlecelul tăiate cubuleţe, ardeii şi frunzele de varză tocate, conopida, torni 2 l de apă caldă şi laşi totul pe foc mic. Separat, fierbi borşul, îl adaugi în oală împreună cu roşiile decojite şi tăiate cubuleţe şi după ce au fiert toate legumele, potriveşti gustul de sare şi piper. După câteva clocote, tragi oala deoparte, o laşi să se răcească puţin şi dregi borşul cu ouăle bătute cu smântână.
Leuşteanul sau tarhonul presărate în farfurie, la masă, vor spori savoarea borşului.
4.701 vizualizări
621 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
15. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
27. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.