Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș cu varză și conopidă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 5 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2-3 frunze de varză, 2-3 buchețele de conopidă, 2 cartofi, 2 morcovi, 1 dovlecel, 1 rădăcină de pătrunjel, 2 ardei grași, 2-3 roșii, 2 cepe, 1 fir de praz, 100 ml ulei, 2 ouă, 2-3 linguri smântână, 1/2 l borș, 1 legătură leuștean, sare.

Mod de preparare: Cureți toate legumele, tai mărunt ceapa, morcovii, prazul și rădăcina de pătrunjel și le înăbuși în ulei. Adaugi apoi pe rând cartofii și dovlecelul tăiate cubulețe, ardeii și frunzele de varză tocate, conopida, torni 2 l de apă caldă și lași totul pe foc mic. Separat, fierbi borșul, îl adaugi în oală împreună cu roșiile decojite și tăiate cubulețe și după ce au fiert toate legumele, potrivești gustul de sare și piper. După câteva clocote, tragi oala deoparte, o lași să se răcească puțin și dregi borșul cu ouăle bătute cu smântână.
Leușteanul sau tarhonul presărate în farfurie, la masă, vor spori savoarea borșului.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.