Biftec cu spanac şi ochiuri - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Biftec cu spanac şi ochiuri

Biftec cu spanac şi ochiuri

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 felii muşchi de vită, 2 linguri unt, 6 felii de pîine albă, 6 ouă, verdeaţă tocată, 1 kg spanac, 1 ceaşcă ulei, sare, piper măcinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spanacul spălat şi curăţat se pune la fiert în apă cu sare, apoi se scoate şi se toacă mărunt. Se pune într-o cratiţă cu o lingură de unt, sare şi piper măcinat şi se lasă pe foc pînă scade. Se lasă deoparte.
Se prăjesc feliile de muşchi în ulei fierbinte, apoi se scot şi se lasă pe o farfurie. La fel se pregătesc şi feliile de pîine.
Din cele 6 ouă, se pregătesc ouă ochiuri româneşti sau ochiuri prăjite în unt.
Se aşează pe un platou mai mare feliile de pîine, peste ele se pune un strat subţire de spanac, iar deasupra se pune cîte un biftec. Biftecurile astfel pregătite se aşează la distanţă unele de altele, iar golurile dintre ele se umplu cu ochiuri. Se presară deasupra ouălor pătrunjel tocat şi se serveşte totul cald.
2.041 vizualizări
447 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
15. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.