Bastonaşe din caşcaval pentru ceai - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Bastonaşe din caşcaval pentru ceai

Bastonaşe din caşcaval pentru ceai

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 220 g faina, 140 g faina de cartofi, 110 g unt sau margarina, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita zeama de lamiie sau otet, 110 g cascaval ras, 85 g lapte amestecat cu smintina, 1 ou, putina sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se freaca bine untul cu oul, apoi se adauga laptele cu smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet, sarea, cascavalul ras si se amesteca adaugind si faina de cartofi. Se framinta cu faina de griu un aluat, se aduna in forma de minge si se lasa sa se odihneasca 30 minute. Din acest aluat se ia cite putin si se formeaza bastonase lungi de 1-5 cm, de grosimea unui creion. Se asaza in tava lasind intre ele un spatiu liber de 1 cm. Se coc la foc potrivit.
4.251 vizualizări
597 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ceai de măceşe (Băuturi > Ceaiuri)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
20. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
22. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
25. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.