Bame cu carne de vacă sau pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Bame cu carne de vacă sau pasăre

Bame cu carne de vacă sau pasăre

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g carne de vacă sau pasăre, 250 g bame, 30 g margarină, 3 buc. rosii, 1/4 l borş, 1 buc. ceapă, verdeaţă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se lasa sa fiarba in continuare la foc mic impreuna cu margarina. Cind sint aproape gata se adauga rosiile fara pielita si verdeata.
2.997 vizualizări
513 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.