Anghinare cu sos alb - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Anghinare cu sos alb

Anghinare cu sos alb

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 15-20 bulbi (receptaculi florali) de anghinare proaspeţi sau conservaţi, 200 g carne tocată, o ceapă mică, 2 linguri de făină, 3 linguri de unt lichid, 3 ceşti de lapte dulce, sare, mirodenii, grăsime, brînză.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se căleşte ceapa împreună cu carnea tocată, la care adaugă sare şi piper, după gust.
Se umplu cu această compoziţie receptaculii florali, apoi se pun într-un vas care urmează a fi introdus la cuptor.
Separat se pregăteşte sosul alb din făină, unt şi lapte dulce astfel: se amestecă făina cu untul topit, pe foc cîteva minute, se adaugă cîte puţin laptele dulce amestecînd continuu pentru a nu se prinde de vas. După ce începe să fiarbă, se mai ţine pe foc circa zece minute.
Acest sos se toarnă peste receptaculii florali umpluţi. Pe deasupra, se presară brînză rasă şi se bagă vasul cuptorul bine încins.
Preparatul se consumă cald.
3.498 vizualizări
532 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
8. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
11. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
13. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
19. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
24. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
26. Salată de varză albă cu chimen (Salate > Salate de legume)
27. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
28. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
29. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
30. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.