Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne |
Chili con carne
Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei. Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc. Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.657 vizualizări
Versiunea printabilă1.134 tipăriri 10 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre) 2. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 3. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 4. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume) 6. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 7. Mâncare de conopidă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 10. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 15. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 16. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi) 20. Conopidă a la grec (Aperitive > Aperitive cu legume) 21. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre) 24. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 28. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 30. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume) |