Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.973 vizualizări
1.253 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Chifteluţe de conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Supă de varză creaţă cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Ouă umplute cu ficat cu aromă de coniac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Varză cu carne de porc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Carne de viţel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.