Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.183 vizualizări
1.298 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui condimentat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
8. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
19. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
20. Conopidă cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Conopidă cu chifteluţe la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
23. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.