Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.881 vizualizări
1.214 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
4. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Praz umplut cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Carne tocată cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
27. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.