Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
14.065 vizualizări
1.280 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Paste cu morcovi şi chili (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Conopidă cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Sos iute cu chili (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Sufleu de broccoli şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Conopidă a la Richelieu (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Tartă de varză acră cu praz şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Supă de gulii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Cartofi cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.