Chili con carne - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Chili con carne

Chili con carne

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 3 ardei iuţi, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 500 g carne tocată de vită, o lingură oregano, 1 vârf de cuţit praf de chimen, 3 rosii opărite fără pieliţă şi tăiate bucăţele, 2 linguri bulion, 200 g fasole boabe fiartă, 100 ml supă de legume, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte câteva minute în ulei. Se adaugă carnea tocată şi usturoiul presat şi se lasă 15 min. pe foc.

Se condimentează carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adaugă ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roşiile bucăţele şi fasolea fiartă şi se lasă 20 min. să fiarbă până scade. Trebuie să aibă consistenţa unui sos gros.
13.924 vizualizări
1.228 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Portocale cu mere şi coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă cremă de dovleac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Sos iute cu chili (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Umplutură cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.