Vinete cu mozzarela sau telemea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Vinete cu mozzarela sau telemea

Vinete cu mozzarela sau telemea

Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de rosii, 3 vinete, 1 bucata de mozzarela (rotunda, cum se vinde in comert) sau 250 g de branza telemea mai moale, 3 ramurele de cimbru proaspat, 100 ml de supa de pasare (concentrat de pasare fiert in apa), untdelemn fin, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spalati rosiile, taiati-le capacul de sus, apoi taiati-le si pe ele in rondele, pe toata suprafata lor. Puneti sa se incinga in tigaie o lingura de untdelemn si caliti feliile de rosii in el, vreme de 5 minute. Sarati, piperati. Spalati vinetele (alegeti-le cat mai lunguiete) si taiati-le felii cam de un deget, pe lat. Incalziti cuptorul la maximum. Intr-un vas rezistent la foc, uns cu putin untdelemn, asterneti rosiile, rondea langa rodea. Peste ele, asezati vinetele, presarati cimbrul, sarati, piperati, stropiti-le din abundenta cu untdelemn si supa de pasare. Peste toate asezati mozzarela sau telemeaua, taiate felii subtiri. Bagati vasul la cuptor si lasati-l vreme de o ora si jumatate.
Serviti mancarea fierbinte, cu putin cimbru presarat pe deasupra.
3.729 vizualizări
730 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
12. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
13. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
15. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
16. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
17. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
18. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
19. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
20. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
21. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
25. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă)
28. Zacuscă de vinete şi gogoşari (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
30. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.