Tort cu căpşuni şi cafea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Torturi » Tort cu căpşuni şi cafea

Tort cu căpşuni şi cafea

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Blatul: 3 ouă, 100 g zahăr, 1 vanilie, 100 g făină, 1 linguriţă praf de copt.
Crema: 200 g brânză de vacă, 1 gălbenuş, 3 plicuri de cappuccino, 100 g zahăr, 20 g gelatină, 50 g fulgi de ciocolată, 400 ml frişcă, 2-3 linguri gem de căpşuni, 400 g căpşuni, 50 g ciocolată albă, cacao.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până ce acesta se topeşte. Se adaugă vanilia şi făina amestecată cu praful de copt, iar la sfârşit, albuşurile bătute spumă. Se amestecă bine şi se toarnă compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi tapetată cu făină. Se coace aluatul 20 de minute şi se lasă la răcit. Brânza de vaci se freacă cu gălbenuşul, praful de cappuccino dizolvat în puţină apă, gelatina înmuiată, fulgii de ciocolată şi frişca. Blatul se unge cu gem, deasupra se pune crema de brânză, peste care se aşază jumătăţi de căpşuni spălate şi curăţate de codiţe. Deasupra fructelor se pune restul de cremă, se nivelează şi se dă tortul la rece pentru 2 ore. Se ornează cu restul de căpşuni şi cu ciocolată rasă. Se pudrează cu cacao şi se dă din nou la rece.
4.955 vizualizări
959 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.