Supă de cartofi pasată - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă de cartofi pasată

Supă de cartofi pasată

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1/2 l lapte, 2 linguri unt sau margarina, 1 lingurita faina, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cartofii curatati de coaja se pun la fiert in apa rece cu sare. Se potriveste cantitatea de apa, ca sa nu ramina prea mult lichid dupa ce au fiert cartofii. Cartofii bine fierti se dau prin sita, apoi, in oala in care se prepara supa, se pune untul la topit, se adauga cartofii, zeama in care au fiert si laptele. Se potriveste de sare. Se mai dau citeva clocote. Cine doreste poate drege supa cu un galbenus de ou.
Se serveste fie cu piine prajita, fie cu bucatele de brinza pe deasupra. Se mai adauga putin unt sau margarina si smintina in momentul cind se serveste.
1.537 vizualizări
356 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
5. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.