Supă cremă de praz cu pesto - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă cremă de praz cu pesto

Supă cremă de praz cu pesto

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 fire de praz, 60 g unt, 2 căţei de usturoi, 3 cartofi, 1/2 ţelină, 125 ml smîntînă, 150 g parmezan, 1 lămîie, 1 lingură sos pesto, ulei de măsline, busuioc verde, sare, piper, grisine, crutoane sau pîine neagră.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se toacă mărunt. Prazul se curăţă de frunzele veştede, se spală şi se taie în rondele.
Se încinge untul într-o cratiţă, se adaugă prazul. Se căleşte, amestecîndu-se din cînd în cînd, pînă cînd se înmoaie, dar fără să se ardă.
Se pune totul într-o oală, se adaugă cartofii, ţelina curăţată de coajă şi spălată, sare, piper şi doi litri de apă.
Se lasă la fiert pînă cînd toate legumele s-au înmuiat, se opreşte focul şi se mixează.
Se adaugă smîntîna, sucul de lămîie, parmezanul ras şi se amestecă. Parmezanul se poate presăra deasupra supei in momentul servirii, dacă nu se doreşte o supă mai sărată la gust.
Se toarnă supa în boluri, se adaugă sosul pesto diluat cu puţin ulei de măsline, se decorează cu grisine, frunze de busuioc verde şi se serveşte imediat.
Se serveşte cu pîine neagră sau crutoane.
2.867 vizualizări
853 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.