Supă cremă de fasole boabe (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă cremă de fasole boabe (I)

Supă cremă de fasole boabe (I)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 litri apa, 250 g fasole boabe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingura unt sau ulei, patrunjel verde tocat, sare, piine taiata cuburi si prajita.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Fasolea, aleasa si spalata, muiata de cu seara in apa caldura, se scurge de aceasta apa si se pune la fiert cu apa calduta proaspata. Dupa ce a dat 2-3 clocote, se schimba apa. Se repeta aceasta operatie de trei ori. In ultima apa se adauga, in afara de fasole, ceapa, morcovul si patrunjelul. Se lasa sa fiarba acoperita la foc incet. Cind fasolea este bine fiarta, se scoate zarzavatul(morcovul si patrunjelul), se strecoara, iar fasolea si ceapa se trec prin sita si se subtiaza cu zeama strecurata. Se pune supa din nou la fiert, impreuna cu o lingura de unt sau ulei si sare. Dupa ce da un clocot-doua, se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste cu cuburi de piine prajita.
2.408 vizualizări
721 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.