Sufleu de parmezan - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Sufleu de parmezan

Sufleu de parmezan

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g unt, 3 linguri faina, 1/2 l lapte, 150 g parmezan ras (sau cascaval), 5 oua, pesmet.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina ce capata culoare aurie. Se toarna laptele si se amesteca bine. Pasta obtinuta se lasa sa se raceasca. Cind este rece, se adauga galbenusurile pe rind, unul cite unul, parmezanul, si se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Se pune in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si cind a crescut si s-a rumenit, se rastoarna usor pe farfurie, servindu-se fierbinte. La nevoie, parmezanul se poate inlocui cu cascaval sau brinza de oaie.
2.983 vizualizări
843 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Sufleu de creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Sufleu de broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
10. Rondele cu parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Sufleu de mămăliguţă (Mâncăruri > Preparate din mălai)
12. Sufleu de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)
14. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Sufleu de ciuperci cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Sufleu de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Sufleu de peşte cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Sufleu de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sufleu de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Sufleu de ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sufleu de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.