Ştiucă umplută (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Ştiucă umplută (I)

Ştiucă umplută (I)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 1 kg stiuca, o felie piine alba, 1/2 pahar ulei, 2 oua, patrunjel verde, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 4 buc. cartofi de marime potrivita, 2 litri apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata stiuca, se scoate cu atentie pielea, se spala, se freaca usor cu sare si se pune deoparte. Carnea se ia de pe oase, se trece prin masina de tocat impreuna cu miez de piine alba, muiat in lapte si stors. Umplutura se freaca cu ulei, se adauga 2 oua, patrunjel verde tocat marunt, piper si sare. Pielea se stoarce bine, apoi se umple cu umplutura si se da forma de stiuca. Se coase si se pune la fiert in apa putin sarata, impreuna cu zarzavat, cartofi si oasele de peste. Cind pestele este gata, se pune pe platou, se toarna pe deasupra zeama strecurata si se garniseste cu cartofi si morcovi fierti in zeama. Se serveste rece cu lamiie sau calda cu unt proaspat sau cu sos de rosii.
2.845 vizualizări
717 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
5. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.