Somon cu paste şi legume - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Somon cu paste şi legume

Somon cu paste şi legume

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g somon afumat, 250 g fidea de orez, doi morcovi, 300 g fasole verde, 300 g boabe de porumb, 1/4 ţelină, 100 g unt, sare, piper, o lămîie, oregano, sos de maioneză, ceapă verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Morcovii se curăţă de coajă, se fierb, se lasă să se ră­cească şi se taie în bastonaşe.
Ţelina se curăţă de coajă, se taie în felii subţiri şi se pune pe o farfurie. Fasolea verde se fierbe, se răceşte şi se taie în bucăţi mai mici.
Se încinge jumătate din cantitatea de unt într-o tigaie, se pun ţelina, legumele fierte, sarea şi piperul.
Se prăjesc timp de zece minute la foc mediu, se adaugă boabele de porumb şi se mai prăjesc cinci minute. Se opreşte focul, se adaugă oregano tocat şi se amestecă.
Fideaua se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se amestecă bine cu restul de unt. Se formează grămăjoare, se pun într-o tavă şi se coc timp de 15 minute în cuptor.
Se pun pe farfurii, se adaugă legumele prăjite, somonul tăiat în felii şi stropit cu suc de lămîie.
Se pot servi şi cu un sos de maioneză cu ceapă verde.
3.404 vizualizări
868 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Carpaccio de somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
27. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.