Ruladă cu zmeură şi frişcă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Ruladă cu zmeură şi frişcă

Ruladă cu zmeură şi frişcă

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 ceasca de faina, o lingurita praf de copt, 1/4 ceasca cacao pudra, 3 oua, 1/2 ceasca zahar tos (fin), 1/4 ceasca ciocolata rasa (amaruie), 1-2 linguri apa fierbinte, 1 lingura zahar tos (in plus), 1 1/4 ceasca frisca batuta, 250 g zmeura.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se unge o tava (30x25x2 cm) cu ulei si se tapeteaza (fundul si marginile) cu hartie pentru copt. Pe o alta hartie se cerne faina amestecata cu praful de copt si cacao. Se bat ouale 4-5 minute (cu mixerul) si se introduce zaharul in ploaie. Se bate in continuare, pana ce amestecul devine lucios.
Cu o lingura de metal se incorporeaza repede faina, cacao, ciocolata rasa si apa fierbinte, dupa care se toarna aluatul in tava si se netezeste. Se baga la cuptor si se coace 12-15 minute.
Pe un stergar uscat se intinde o coala de hartie pentru copt si se presara cu zaharul tos (in plus). Se scoate prajitura din cuptor, se rastoarna pe hartia presarata cu zahar si se lasa sa se odihneasca doua minute. Apoi, cu ajutorul hartiei, se ruleaza si se lasa inca cinci minute sa se odihneasca. Se deruleaza din nou, se indeparteaza hartia si se unge cu un strat de frisca si zmeura. La urma, se ruleaza iar si se indreapta marginile cu un cutit.
3.023 vizualizări
506 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.