![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Finlanda » Tocăniţă finlandeză |
|
Tocăniţă finlandeză
Reţetă tradiţională din Finlanda
Timp de preparare: 3 h 20 min.
Complexitate: medie Ingrediente: 300 g antricoate de vaca, 300 g pulpa de porc, 300 g friptura de miel, 2-3 cepe, 1 1/2 lingurite de sare, 8 lingurite amestec de ierburi aromatice la alegere (marar, maghiran, busuioc, patrunjel, etc), apa. Mod de preparare: Taie carnea cubulete. Aranjeaza bucatele de carne in straturi alternative cu sarea si ierburi apoi acopera cu apa. Pune tocanita in cuptorul incins la 175 de grade, timp de 2-3 ore. Acopera inainte cu 20 minute cratita cu un capac. Cand este gata se seveste cu piure sau legume inabusite.
9.752 vizualizări
1.225 tipăriri 13 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|