Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță finlandeză
Rețetă tradițională din Finlanda

Timp de preparare: 3 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 300 g antricoate de vaca, 300 g pulpa de porc, 300 g friptura de miel, 2-3 cepe, 1 1/2 lingurite de sare, 8 lingurite amestec de ierburi aromatice la alegere (marar, maghiran, busuioc, patrunjel, etc), apa.

Mod de preparare: Taie carnea cubulete. Aranjeaza bucatele de carne in straturi alternative cu sarea si ierburi apoi acopera cu apa. Pune tocanita in cuptorul incins la 175 de grade, timp de 2-3 ore. Acopera inainte cu 20 minute cratita cu un capac. Cand este gata se seveste cu piure sau legume inabusite.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.