Sote de pui cu pastă de ardei copţi - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sote de pui cu pastă de ardei copţi

Sote de pui cu pastă de ardei copţi

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 piepti de pui, 4 ardei grasi rosii (capia sau gogosari) si 4 ardei grasi galbeni (toti ardeii trebuie copti, curatati si tinuti in ulei si otet), 100 ml smantana subtire, 2 catei de usturoi, 2 crengute de rozmarin, 3 crengute de cimbru, 4 linguri ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata ardeii copti (marinati) si se taie fasii mai late, la fel ca si carnea de pui (cruda). Se curata usturoiul si se toaca marunt, impreuna cu frunzulitele de rozmarin si de cimbru. Ardeii impreuna cu carnea se rumenesc 5 minute in uleiul incins. Se adauga usturoiul si ierburile, se mai lasa cateva minute sa mijoteasca, apoi se incorporeaza smantana. Se sareaza, se pipereaza si se mai da in cateva clocote.
Sote-ul astfel preparat se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez sau paste.
4.348 vizualizări
840 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
3. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
8. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
12. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Tocăniţă de vită cu ardei de trei culori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tartine cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Sandviciuri)
23. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Menuet cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.