Sote de pui cu pastă de ardei copţi - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sote de pui cu pastă de ardei copţi

Sote de pui cu pastă de ardei copţi

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 piepti de pui, 4 ardei grasi rosii (capia sau gogosari) si 4 ardei grasi galbeni (toti ardeii trebuie copti, curatati si tinuti in ulei si otet), 100 ml smantana subtire, 2 catei de usturoi, 2 crengute de rozmarin, 3 crengute de cimbru, 4 linguri ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata ardeii copti (marinati) si se taie fasii mai late, la fel ca si carnea de pui (cruda). Se curata usturoiul si se toaca marunt, impreuna cu frunzulitele de rozmarin si de cimbru. Ardeii impreuna cu carnea se rumenesc 5 minute in uleiul incins. Se adauga usturoiul si ierburile, se mai lasa cateva minute sa mijoteasca, apoi se incorporeaza smantana. Se sareaza, se pipereaza si se mai da in cateva clocote.
Sote-ul astfel preparat se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez sau paste.
4.790 vizualizări
975 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Ardei umpluţi dietetici (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sos Chutney cu piersici şi ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ardei umpluţi cu stavrid (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Mini-eclere cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
24. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ardei pentru umplut (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.