Sote de pui cu pastă de ardei copţi - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Sote de pui cu pastă de ardei copţi

Sote de pui cu pastă de ardei copţi

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 piepti de pui, 4 ardei grasi rosii (capia sau gogosari) si 4 ardei grasi galbeni (toti ardeii trebuie copti, curatati si tinuti in ulei si otet), 100 ml smantana subtire, 2 catei de usturoi, 2 crengute de rozmarin, 3 crengute de cimbru, 4 linguri ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata ardeii copti (marinati) si se taie fasii mai late, la fel ca si carnea de pui (cruda). Se curata usturoiul si se toaca marunt, impreuna cu frunzulitele de rozmarin si de cimbru. Ardeii impreuna cu carnea se rumenesc 5 minute in uleiul incins. Se adauga usturoiul si ierburile, se mai lasa cateva minute sa mijoteasca, apoi se incorporeaza smantana. Se sareaza, se pipereaza si se mai da in cateva clocote.
Sote-ul astfel preparat se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez sau paste.
4.605 vizualizări
915 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Conopidă sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
6. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
10. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Sos Chutney cu piersici şi ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Pastă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
14. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tortiglioni cu ficat de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Saramură de peşte cu ardei capia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Roşii umplute cu pastă de păstrăv (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Pacheţele de pui cu mozzarella (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă de ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.