Pate de ficăţei de pui cu coniac - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pate de ficăţei de pui cu coniac

Pate de ficăţei de pui cu coniac

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 125 g unt, 1 ceapa mare tocata, 2 catei de usturoi (zdrobiti), 2 felii de slanina (fara sorici) taiata bucatele, 250 g ficatei de pui curatati, 1/4 lingurita cimbru uscat, piper negru macinat, 3 linguri smantana, 1-2 linguri coniac, inca 30 g unt topit. Pentru garnisit: 60 g unt topit, 2 linguri de codite de ceapa verde, taiate marunt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se topeste untul (125 g) intr-o cratita si se calesc in el - pana ce se inmoaie - ceapa, usturoiul si bucatelele de slanina. Se adauga ficateii de pui si se dunstuiesc si ei 5-10 minute, amestecand din cand in cand. Se iau de pe foc si se incorporeaza cimbrul, piperul, smantana, coniacul si 30 g de unt topit. Se amesteca bine (cu mixerul) pana ce compozitia devine neteda, dupa care se pune in boluri mici. Se toarna deasupra unt topit (60 g), se presara coditele de ceapa verde si se lasa la rece peste noapte. Inainte de a-l servi, pate-ul se tine 30 de minute la temperatura camerei.
Se mananca cu paine prajita sau cu bagheta proaspata.
4.114 vizualizări
860 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.