Pui umplut - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pui umplut

Pui umplut

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pui, 300 g carne de vitel, porc sau numai ficat, 3-4 cepe, 100 gr. unt, miez de franzela, sare, piper, usturoi, verdeata, 3-4 ciuperci.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in unt, se adauga ficatul sau carnea taiata bucatele. se lasa sa fiarba inabusit, picurindu-se apa sau zeama de carne. Se trece de doua ori prin masina de carne impreuna cu miez de franzela inmuiat in lapte si stors bine. Se amesteca apoi cu piper, putin usturoi, verdeata si daca este posibil si cu citeva ciuperci taiate fin si rumenite. Se umple puiul, se coase, se asaza in cratita cu grasime, se toarna 1 pahar de zeama de carne sau apa si se inabusa acoperit la cuptor.
1.608 vizualizări
397 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.