Ardei pentru umplut - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve din legume, murături » Conserve de iarnă » Ardei pentru umplut

Ardei pentru umplut

Ingrediente: 3 kg ardei, 2 kg rosii, frunze de telina si patrunjel, 2-3 radacini de hrean, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala bine ardeii, se curata de cotoare si lamelele albe, se oparesc 2 minute in apa clocotita si putin sarata, apoi se pun sa se scurga. Din rosiile trecute prin separatorul de seminte, se pregateste un suc obisnuit, se fierbe 5 minute in clocote si se combina in parti egale cu apa in care s-au oparit ardeii. Se mai lasa sa clocoteasca lichidul inca 5 minute. Se ia vasul de pe foc si se pune in suc frunzele de telina si de patrunjel. Se aleg borcane de 2 litri, bine spalate si oparite, in care se pune, pina la 1/3 din inaltime, sucul fierbinte. Se aseaza apoi ardeii pe rind, care se vor umple cu lichid si se vor aseza orizontal si neinghesuiti. Se umple borcanul pina ramin 2-3 cm din acesta liber, se adauga suc, daca mai este nevoie, se pune deasupra o pastila de aspirina. Se leaga borcanele cu celofan si se fierb pe baie de aburi 10 minute.
10.096 vizualizări
914 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Orez cu ardei şi fructe de mare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Supă de roşii cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
12. Supă cremă de ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
18. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
21. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
23. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
24. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
25. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume)
26. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
27. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
28. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
29. Dulceaţă de ardei iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.