Mini-eclere cu pastă de peşte afumat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Mini-eclere cu pastă de peşte afumat

Mini-eclere cu pastă de peşte afumat

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 125 ml apă, 125 ml lapte dulce, 200 g unt, 250 g făină, 6 ouă, 250 g peşte afumat, 2 linguri maioneză, 1 lingură smîntînă, 1 linguriţă suc de lămîie, sare, piper, salată verde, roşii cherry, pătrunjel, seminţe de susan.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Într-un vas care nu lipeşte, se pun la fiert apa, laptele, untul şi un vîrf de cuţit cu sare. Cînd a început să fiarbă, se toarnă toată făina şi se amestecă încontinuu ca să nu se formeze cocoloaşe.
Se ia vasul de pe foc şi se lasă 5-6 minute să se răcească. Se adaugă ouăle pe rînd, mixînd bine.
Se pune compoziţia într-o pungă cu şpriţ pentru prăjituri sau într-o pungă obişnuită. Se fac grămăjoare egale pe o tava tapetată cu hîrtie de copt prăjituri unsă cu unt sau pe folie de aluminiu.
Se introduce tava în cuptorul încins cu 15 minute înainte şi se coc timp de 20 minute la foc iute sau pînă cînd au crescut şi s-au închis la culoare. Se scot din tavă şi se lasă la răcit.
Peştele se pasează, se amestecă bine cu smîntîna, maioneza, sucul de lămîie, sarea şi piperul dupa gust. Mini-eclerele se umplu cu pastă de peşte şi se servesc cu salată verde şi roşii cherry.
În pasta de peşte, se mai pot adăuga pătrunjel tocat şi seminţe de susan.
3.837 vizualizări
894 tipăriri
16 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
2. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
3. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
8. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Mini-eclere cu cremă (Dulciuri > Prăjituri)
15. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
26. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.