Ardei umpluţi cu carne (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Ardei umpluţi cu carne (II)

Ardei umpluţi cu carne (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 ardei grasi (rosii).
Pentru umplutura: 1 vanata, 1 ceapa, 150 g rosii, 1 legatura busuioc, 250 g carne tocata, 150 g orez fiert (50 g crud), 100 g branza telemea, sare, piper.
Pentru sos: 1 cutie (285 g) rosii decojite, 100 ml suc de rosii, 100 g masline verzi umplute.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie capacelele la ardei, se curata de nervuri si seminte, se spala si se lasa sa se scurga. Vanata spalata se taie cubulete, la fel si rosiile, dupa ce li s-au indepartat semintele (prin apasare). Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie fara grasime, apoi se adauga vanata si ceapa taiata marunt. Se ia tigaia de pe foc si se adauga rosiile, orezul, branza taiata bucatele si busuiocul tocat. Se umplu ardeii cu compozitia astfel preparata si se asaza intr-o cratita in care s-au pus la incalzit rosiile decojite impreuna cu sucul. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 de minute la foc potrivit. Se scot ardeii, se gusta sosul de sare si piper si se incorporeaza maslinele.
Ardeii umpluti se servesc cu sosul de rosii cu masline si eventual cu o garnitura de orez.
3.043 vizualizări
526 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
28. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.