Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sote de pui cu pastă de ardei copți
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 piepti de pui, 4 ardei grasi rosii (capia sau gogosari) si 4 ardei grasi galbeni (toti ardeii trebuie copti, curatati si tinuti in ulei si otet), 100 ml smantana subtire, 2 catei de usturoi, 2 crengute de rozmarin, 3 crengute de cimbru, 4 linguri ulei de masline, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata ardeii copti (marinati) si se taie fasii mai late, la fel ca si carnea de pui (cruda). Se curata usturoiul si se toaca marunt, impreuna cu frunzulitele de rozmarin si de cimbru. Ardeii impreuna cu carnea se rumenesc 5 minute in uleiul incins. Se adauga usturoiul si ierburile, se mai lasa cateva minute sa mijoteasca, apoi se incorporeaza smantana. Se sareaza, se pipereaza si se mai da in cateva clocote.
Sote-ul astfel preparat se serveste fierbinte, cu o garnitura de orez sau paste.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.