Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Sos vienez cu hrean |
Sos vienez cu hrean
Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roşii, 3-4 linguriţe oţet, un ou, o linguriţă hrean ras, sare, piper. Mod de preparare: Se topeşte untul într-o cratiţă şi se adaugă făina, care se rumeneşte puţin. Se pune bulionul, se amestecă bine şi se mai lasă puţin pe foc slab. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul. După primul clocot, se dă cratiţă la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuş şi se condimentează cu o linguriţă de hrean ras.
9.374 vizualizări
Versiunea printabilă1.048 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Anghinare cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Sos de busuioc (Sosuri > Sosuri albe) 3. Spaghete cu sos condimentat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Fructe de mare cu sos (Aperitive > Aperitive cu peşte) 5. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte) 6. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi) 7. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 8. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai) 9. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Medalioane de porc în sos de cocos (Mâncăruri > Fripturi) 11. Iepure cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate) 13. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi) 15. Inele de calamar cu sos sweet & sour (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume) 17. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte) 18. Hrean în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 19. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume) 20. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă) 21. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate) 24. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume) 25. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 28. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 29. Găină cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |