Sos vienez cu hrean - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Sos vienez cu hrean

Sos vienez cu hrean

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roşii, 3-4 linguriţe oţet, un ou, o linguriţă hrean ras, sare, piper.

Mod de preparare: Se topeşte untul într-o cratiţă şi se adaugă făina, care se rumeneşte puţin. Se pune bulionul, se amestecă bine şi se mai lasă puţin pe foc slab. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul. După primul clocot, se dă cratiţă la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuş şi se condimentează cu o linguriţă de hrean ras.
9.805 vizualizări
1.151 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
2. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sos de usturoi şi piper (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
10. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
12. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Scoici cu sos de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Iepure cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
18. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Găină cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci)
21. Sos Bigarad (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Sos de hrean fiert (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
25. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Sos Bechamel cu bere (Sosuri > Sosuri albe)
28. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Sos de hrean cu iaurt (Sosuri > Sosuri reci)
30. Salată de crudităţi cu hrean (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.