Sos vienez cu hrean - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Sos vienez cu hrean

Sos vienez cu hrean

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roşii, 3-4 linguriţe oţet, un ou, o linguriţă hrean ras, sare, piper.

Mod de preparare: Se topeşte untul într-o cratiţă şi se adaugă făina, care se rumeneşte puţin. Se pune bulionul, se amestecă bine şi se mai lasă puţin pe foc slab. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul. După primul clocot, se dă cratiţă la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuş şi se condimentează cu o linguriţă de hrean ras.
7.736 vizualizări
707 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Păstrăv cu sos fin de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă)
11. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Pate de somon cu hrean (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată de ghebe cu hrean (Salate > Salate de legume)
15. Sos de hrean cu iaurt (Sosuri > Sosuri reci)
16. Tăiţei cu sos rece de iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sos de iaurt cu mentă (Sosuri > Sosuri albe)
21. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
23. Scrumbii în sos de vin roze (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
30. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.