Sos vienez cu hrean - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Sos vienez cu hrean

Sos vienez cu hrean

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roşii, 3-4 linguriţe oţet, un ou, o linguriţă hrean ras, sare, piper.

Mod de preparare: Se topeşte untul într-o cratiţă şi se adaugă făina, care se rumeneşte puţin. Se pune bulionul, se amestecă bine şi se mai lasă puţin pe foc slab. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul. După primul clocot, se dă cratiţă la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuş şi se condimentează cu o linguriţă de hrean ras.
9.899 vizualizări
1.183 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Sos cu hrean si ouă (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Andive cu sos de ghimbir (Salate > Salate de legume)
6. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
11. Sos de smântână cu muştar şi roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
13. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci)
23. Scrumbii cu sos englezesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)
26. Sos de roşii cu mărar (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pate de somon cu hrean (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Budincă de ciuperci cu sos alb (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Sos italian (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.