Sos vienez cu hrean - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Sos vienez cu hrean

Sos vienez cu hrean

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roşii, 3-4 linguriţe oţet, un ou, o linguriţă hrean ras, sare, piper.

Mod de preparare: Se topeşte untul într-o cratiţă şi se adaugă făina, care se rumeneşte puţin. Se pune bulionul, se amestecă bine şi se mai lasă puţin pe foc slab. Se adaugă oţetul, sarea şi piperul. După primul clocot, se dă cratiţă la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuş şi se condimentează cu o linguriţă de hrean ras.
9.731 vizualizări
1.132 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlete de miel cu sos de roşii şi mentă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă)
3. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Sos tzatziki (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Salată de crudităţi cu hrean (Salate > Salate de legume)
7. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Scrumbii cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Cartofi copţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Sos brun (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
13. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Sos caramel (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
19. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
22. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Sos de zmeură (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
24. Sos de iaurt (Sosuri > Sosuri albe)
25. Sos cu hrean si ouă (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)
28. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Sos pentru spaghete (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
30. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.