Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos vienez cu hrean
Rețetă tradițională din Austria
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roșii, 3-4 lingurițe oțet, un ou, o linguriță hrean ras, sare, piper.

Mod de preparare: Se topește untul într-o cratiță și se adaugă făina, care se rumenește puțin. Se pune bulionul, se amestecă bine și se mai lasă puțin pe foc slab. Se adaugă oțetul, sarea și piperul. După primul clocot, se dă cratiță la o parte. După câteva minute, se drege sosul cu un gălbenuș și se condimentează cu o linguriță de hrean ras.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.