Sos genovez - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos genovez

Sos genovez

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 crenguta de tarhon, 1 crenguta de hasmatuchi (patrunjel cret), 1/2 legatura patrunjel verde, 20 g fistic, 20 g migdale taiate marunt, 2 galbenusuri, zeama de la 1/2 lamaie, 1/4 lingurita sare, 300 ml ulei de masline, piper macinat.

Mod de preparare: Se introduc ierburile aromate cateva minute in apa clocotita, se lasa pana se raceste apa, se scurg si se maruntesc in mixer. Separat, se toaca marunt fisticul, se amesteca cu migdalele (tocate si ele) si se leaga cu galbenusurile. Se adauga zeama de lamaie, sarea, piperul, ierburile maruntite si uleiul - putin cate putin - amestecand ca pentru maioneza.
6.953 vizualizări
681 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos maioneză dietetică (Sosuri > Sosuri albe)
2. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
3. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Stavrizi în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
7. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
8. Scrumbii cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Sos pentru spaghete (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
10. Sos olandez (Sosuri > Sosuri albe)
11. Sos Rishta (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
12. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Inimi cu sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
15. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
23. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
28. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
29. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Limbă cu sos Remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.