Tăiţei cu sos rece de iaurt - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Tăiţei cu sos rece de iaurt

Tăiţei cu sos rece de iaurt

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 lingurita cimbru, 2 linguri susan, 300 g taitei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
2.912 vizualizări
467 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
26. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de cartofi gătită greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.