Sos de iaurt - reţetă tradiţională din Bulgaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Bulgaria » Sos de iaurt

Sos de iaurt

Reţetă tradiţională din Bulgaria
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 iaurt gros (preferabil de oaie si bivolita), sare, usturoi.

Mod de preparare: Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte.
Se serveste ca garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez, ca pasta pentru sandwich, daca se adauga nuci pisate, ca salata, daca se amesteca si nuci si castraveti, in cubulete mici.
13.035 vizualizări
1.164 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Spaghete cu sos condimentat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
4. Vinete cu sos de busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Peşte cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
7. Dovlecei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată de heringi cu mere (Salate > Salate cu peşte)
10. Sos de iaurt de soia (Sosuri > Sosuri albe)
11. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Sos Anghemacht (Sosuri > Sosuri albe)
13. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
14. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
15. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Turtă cu şuncă şi sos de Roquefort (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Sos de muştar cu gălbenuşuri (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
22. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Somon la cuptor cu sos de portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.