Sos de iaurt - reţetă tradiţională din Bulgaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Bulgaria » Sos de iaurt

Sos de iaurt

Reţetă tradiţională din Bulgaria
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 iaurt gros (preferabil de oaie si bivolita), sare, usturoi.

Mod de preparare: Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte.
Se serveste ca garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez, ca pasta pentru sandwich, daca se adauga nuci pisate, ca salata, daca se amesteca si nuci si castraveti, in cubulete mici.
10.602 vizualizări
688 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Sos cu fileuri de anşoa şi castraveciori (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Sos Cumberland (Sosuri > Sosuri reci)
10. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Parfait de cafea cu sos caramel (Dulciuri > Îngheţate)
12. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
16. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
19. Chec cu nuci şi sos Velours (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
20. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
23. Sos Tabasco (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Salată de castraveţi cu iaurt (Salate > Salate de legume)
28. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.