Sos de iaurt - reţetă tradiţională din Bulgaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Bulgaria » Sos de iaurt

Sos de iaurt

Reţetă tradiţională din Bulgaria
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 iaurt gros (preferabil de oaie si bivolita), sare, usturoi.

Mod de preparare: Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte.
Se serveste ca garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez, ca pasta pentru sandwich, daca se adauga nuci pisate, ca salata, daca se amesteca si nuci si castraveti, in cubulete mici.
10.734 vizualizări
717 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Sos de lămâie (rece) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt (Dulciuri > Torturi)
9. Sos italian (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
11. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Salată Dijon (Salate > Salate de legume)
13. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
20. Costiţe de miel în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
21. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Vinete cu sos de busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
24. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
27. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
30. Andive cu sos de ghimbir (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.