Sos de iaurt - reţetă tradiţională din Bulgaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Bulgaria » Sos de iaurt

Sos de iaurt

Reţetă tradiţională din Bulgaria
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 iaurt gros (preferabil de oaie si bivolita), sare, usturoi.

Mod de preparare: Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte.
Se serveste ca garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez, ca pasta pentru sandwich, daca se adauga nuci pisate, ca salata, daca se amesteca si nuci si castraveti, in cubulete mici.
13.286 vizualizări
1.220 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate)
2. Fasole verde cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Sos de căpşuni cu găluşte de albuş (Dulciuri > Creme)
7. Melci în cochilie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci)
10. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
12. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ouă umplute cu pate de ficat şi cu sos de şuncă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
18. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
23. Ton cu sos de capere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
26. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.