Sos de iaurt - reţetă tradiţională din Bulgaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Bulgaria » Sos de iaurt

Sos de iaurt

Reţetă tradiţională din Bulgaria
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 iaurt gros (preferabil de oaie si bivolita), sare, usturoi.

Mod de preparare: Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte.
Se serveste ca garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez, ca pasta pentru sandwich, daca se adauga nuci pisate, ca salata, daca se amesteca si nuci si castraveti, in cubulete mici.
13.204 vizualizări
1.203 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă de iaurt şi gelatină (Dulciuri > Creme)
2. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
8. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Salată Dijon (Salate > Salate de legume)
13. Salată de fructe cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
19. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sos Blue Cheese (Sosuri > Sosuri reci)
27. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Budincă de creier cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.