Păstrăv cu sos verde - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Păstrăv cu sos verde

Păstrăv cu sos verde

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 păstrăvi, 1 borcan de ciuperci marinate, 3 linguri ulei de măsline, 4 căţei de usturoi, 2 legături ceapă verde, 1 legătură pătrunjel, 1 lămîie, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Usturoiul se curăţă de coajă, se spală şi se pune într-un vas înalt. Se adaugă pătrunjelul tocat, ceapa curăţată, spălată şi tăiată în bucăţi mai mici.
Se toarnă uleiul de măsline, se condimentează şi se pasează totul.
Se pune într-un vas, se acoperă cu folie de plastic şi se introduce la rece pentru 30 de minute.
Păstrăvii se curăţă, se eviscerează şi se spală. Se condimentează în interior şi în exterior, se aşează într-o tavă cu puţin ulei, o cană de apă, o lămâie tăiată în felii şi se introduc în cuptor.
Se coc la foc mediu 20-30 de minute, se scot pe un platou şi se ţin la cald.
Ciupercile se scurg, se taie mărunt şi se pun în sosul de usturoi. Se toarnă peste păstrăvi şi se servesc imediat.
Ciupercile marinate se pot înlocui cu ciuperci crude, fierte cu puţin oţet.
3.012 vizualizări
693 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă verde cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
29. Supă cremă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.