![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Salată dobrogeană cu peşte afumat |
Salată dobrogeană cu peşte afumat
![]() Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 10 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 100 g ardei gras, 100 g ceapă, 100 g peşte afumat, 1 lămâie, 50 ml ulei de măsline. Mod de preparare: Tăiaţi rondele ceapa, ardeiul gras şi lămâia. Îndepărtaţi pieliţa şi oasele peştelui, iar apoi desfăceţi-l în fasii. Adăugaţi sare şi piper. Amestecaţi peştele cu ceapa, ardeiul şi lămâia şi serviţi ca atare.
5.149 vizualizări
928 tipăriri 15 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |