Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată dobrogeană cu pește afumat
Rețetă tradițională din România
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 100 g ardei gras, 100 g ceapă, 100 g pește afumat, 1 lămâie, 50 ml ulei de măsline.

Mod de preparare: Tăiați rondele ceapa, ardeiul gras și lămâia. Îndepărtați pielița și oasele peștelui, iar apoi desfăceți-l în fasii. Adăugați sare și piper.
Amestecați peștele cu ceapa, ardeiul și lămâia și serviți ca atare.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.