![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Ruladă elveţiană |
|
Ruladă elveţiană
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 5 oua, 150 g zahar, 150 g faina. Umplutura: gem, crema ciocolata sau vanilie. Mod de preparare: Se bat galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza. Se unge tava cu unt si se pune o foaie pergament unsa si ea. Se pune compozitia in tava (30x40) si se lasa la cuptor 8-10 minute. Se intinde un servet curat si se presara peste el un strat subtire de faina. Se rastoarna foaia si se intinde crema. Se ruleaza.
11.207 vizualizări
1.223 tipăriri 2 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|