Friptură elveţiană cu tarhon - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.227 vizualizări
950 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
11. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
23. File mignon cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură cu prune (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
29. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
30. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.