Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ruladă elvețiană
Rețetă tradițională din Elveția
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 oua, 150 g zahar, 150 g faina.
Umplutura: gem, crema ciocolata sau vanilie.

Mod de preparare: Se bat galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza. Se unge tava cu unt si se pune o foaie pergament unsa si ea. Se pune compozitia in tava (30x40) si se lasa la cuptor 8-10 minute. Se intinde un servet curat si se presara peste el un strat subtire de faina. Se rastoarna foaia si se intinde crema. Se ruleaza.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.