Rasol milanez din carne de viţel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel

Rasol milanez din carne de viţel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună.

Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
8.129 vizualizări
1.056 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Pasteta din şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Budincă de orez (Dulciuri > Budinci)
7. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Budincă de pâine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Budincă de cornuri (Dulciuri > Budinci)
12. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
14. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Budincă de franzelă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
18. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Supă din oase cu diferite garnituri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Budincă de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Budincă de cartofi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Budincă de mere (Dulciuri > Budinci)
30. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.