Rasol milanez din carne de viţel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel

Rasol milanez din carne de viţel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună.

Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
8.215 vizualizări
1.079 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
4. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
6. Papanaşi din mere cu drojdie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
11. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tort din griş (Dulciuri > Torturi)
16. Musaca din vinete şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Bulete din cod file (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Chiftele din surimi cu porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pasteta din carne cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Cremă din mere crude (Dulciuri > Creme)
29. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rasol de peşte cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.