Rasol milanez din carne de viţel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel

Rasol milanez din carne de viţel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună.

Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
5.667 vizualizări
556 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
5. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Cremă din lichior de ouă (Dulciuri > Creme)
11. Sardine prăjite cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
18. Desert din piure de castane (Dulciuri > Creme)
19. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
27. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Ciuperci cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.