Rasol milanez din carne de viţel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel

Rasol milanez din carne de viţel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună.

Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
7.925 vizualizări
1.017 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sarmale din Ormansag (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Cremă-spumă din brânză de vacă (Dulciuri > Spume)
8. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Budincă cu şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Cartofi cu carne şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rasol de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rasol de crap cu cartofi şi dafin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
21. Budincă de cozonac cu mere (Dulciuri > Budinci)
22. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Pasteta de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Merdenele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.