Rasol milanez din carne de viţel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel

Rasol milanez din carne de viţel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună.

Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
8.066 vizualizări
1.046 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Budincă de clătite cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Arpagic cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
10. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Cremă din albuşuri (Dulciuri > Creme)
13. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Spumă din marmeladă de caise (Dulciuri > Spume)
16. Piure din cartofi copţi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pulpă de viţel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă de mazăre cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Papanaşi din mere cu drojdie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
26. Budincă de mere (Dulciuri > Budinci)
27. Tarte amandine (Dulciuri > Prăjituri)
28. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Crochete din ouă cu brânză sau parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.