Rasol milanez din carne de viţel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel

Rasol milanez din carne de viţel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună.

Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
6.022 vizualizări
602 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crochete cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
4. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Musaca din vinete şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Rasol de peşte cu cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Rulade de viţel cu busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
14. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Limbă rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Bulete de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pulpă de viţel friptă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.