Rasol milanez din carne de viţel - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel

Rasol milanez din carne de viţel

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună.

Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
7.979 vizualizări
1.027 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Găină rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
3. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Păstrăvi rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
6. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
14. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Budincă de franzelă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
18. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Budincă de tăiţei cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
24. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Găluşte din ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tort din griş (Dulciuri > Torturi)
29. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.