Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Rasol milanez din carne de viţel |
Rasol milanez din carne de viţel
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 1 h 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 4 bucăţi ossobuco de viţel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 căţel de usturoi, 1 anşoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper. Mod de preparare: Presăraţi cu făină ossobuco şi rumeniţi-le în unt. Adăugaţi sare şi piper. Turnaţi puţin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugaţi suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră. Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziţia de pe foc, adăugaţi pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anşoa curăţată şi spălată, toate tocate împreună. Se serveşte cu risotto (orez) cu şofran.
7.534 vizualizări
Versiunea printabilă934 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre) 2. Ruladă de viţel cu dulceaţă de ceapă (Mâncăruri > Fripturi) 3. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 4. Tort cu fructe Daniela (Dulciuri > Torturi) 5. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 7. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 8. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 9. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 10. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 11. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 12. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Carne de porc cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză) 17. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 18. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi) 19. Carne de vită a la Berna (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Musaca din vinete şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 21. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 22. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Budincă de tăiţei cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 24. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 25. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 29. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |