Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rasol milanez din carne de vițel
Rețetă tradițională din Italia

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 bucăți ossobuco de vițel, 1 ceapă mică, făină albă, 1 lămâie, pătrunjel, 1 cățel de usturoi, 1 anșoa sărată, vin alb sec, supă sau apă, 150 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Presărați cu făină ossobuco și rumeniți-le în unt. Adăugați sare și piper. Turnați puțin vin alb în tigaie. Când vinul s-a evaporat, adăugați suficientă supă fierbinte (sau apă) pentru fierbere, care va dura aproape o oră.

Cu aproximativ 10 min. înainte de a lua compoziția de pe foc, adăugați pătrunjelul, coaja de lămâie (numai partea galbenă), usturoi, ceapă, anșoa curățată și spălată, toate tocate împreună.

Se servește cu risotto (orez) cu șofran.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.