Pui Shanghai - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui Shanghai

Pui Shanghai

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g piept pui dezosat, 2 oua, 20 ml sos de soia, 30 g mustar, sare, piper, 200 g faina, 200 ml ulei, marar.

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina, dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie de pergament pentru a se scurge de ulei.
Se servesc cu diferite sosuri.
99.843 vizualizări
3.639 tipăriri
94 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
6. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Sote de pui cu pastă de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Paste cu pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Pui cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Macaroane cu piept de pui şi ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.