Pui Shanghai - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui Shanghai

Pui Shanghai

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g piept pui dezosat, 2 oua, 20 ml sos de soia, 30 g mustar, sare, piper, 200 g faina, 200 ml ulei, marar.

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina, dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie de pergament pentru a se scurge de ulei.
Se servesc cu diferite sosuri.
99.862 vizualizări
3.640 tipăriri
94 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Mâncărică de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
12. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
21. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
23. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.