Pui Shanghai - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui Shanghai

Pui Shanghai

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g piept pui dezosat, 2 oua, 20 ml sos de soia, 30 g mustar, sare, piper, 200 g faina, 200 ml ulei, marar.

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina, dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie de pergament pentru a se scurge de ulei.
Se servesc cu diferite sosuri.
99.861 vizualizări
3.640 tipăriri
94 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
4. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Gyros de pui cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
11. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui cu cimbru şi conopidă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pulpe de pui cu usturoi şi busuioc (Mâncăruri > Fripturi)
21. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pui italienesc (cacciatore) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Pulpe de pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.