Pui umplut la cuptor - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pui umplut la cuptor

Pui umplut la cuptor

Ingrediente: 1 pui, 150 g carne tocata, 100 g ciuperci taiate, morcov, mazare, praz, 1 ou, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 legatura patrunjel verde, 2 felii costita slaba, 150 ml vin alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puiul se dezoseaza cu ajutorul unui cutit mic cu varful ascutit, incepand de la sira spinarii si urmarind oasele, pana se ajunge la piept; se scoate cosul pieptului apoi se trece la scoaterea oaselor de la pulpe. Dupa dezosare se adauga umplutura formata din carnea tocata, ciuperci, morcov taiat cuburi, mazarea, prazul taiat marunt, oul, patrunjelul taiat fin, condimentele. Peste, se adauga feliile de costita. Se pliaza puiul, apoi se coase cu un ac si ata subtire pe sira spinarii. Se unge cu ulei si se introduce la cuptor timp de 30-40 minute la un foc potrivit. Se stropeste din cand in cand cu apa. Se adauga vinul cu 5 minute inainte de a fi scos din cuptor.
7.401 vizualizări
845 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
7. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
23. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
28. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.