Chifteluţe din carne fiartă de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Chifteluţe din carne fiartă de pui

Chifteluţe din carne fiartă de pui

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg piept de pui, 1 cartof, 2 ouă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri făină, sare, ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăţi, cureţi şi cartoful şi le pui la fiert, separat, în apă cu sare. Când sunt gata, treci carnea fiartă prin maşina de tocat, dai cartoful pe răzătoare şi le amesteci cu ouăle, usturoiul pisat şi un praf de sare. Formezi apoi chifteluţe pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei doar cât să prindă culoare căci ingredientele principale sunt fierte.
8.492 vizualizări
538 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.